Lucky Skate -Klubi Lucky Skate Faceebook
Ostoskori on tyhjä (0,00 €)
  • Ostoskori on tyhjä

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

HUOM! Tämä rekisteriseloste on lisätty kauppaan vain malliksi. Tätä voi käyttää kaupan rekisteriselosteelle pohjana, mutta emme takaa tämän dokumentin oikeellisuutta ja toimivuutta rekisteriselosteena. Tämän pohjan käyttäminen rekisteriselosteena on täysin verkkokauppiaan vastuulla.

Henkilötietolain nojalla rekisteriseloste tulee olla jokaisen saatavilla. Siihen merkitään lain 10 $:ssä säädetyt keskeiset rekisterinpidon vastuita, käsiteltävien henkilötietojen käyttötarkoitusta ja rekisterin tietosisältöä sekä henkilötietojen säännönmukaisia luovutuksia ja suojaamista koskevat tiedot. Rekisteriselosteen laatimisvelvoite edustaa henkilötietolain keskeistä avoimuuden periaatetta.

Rekisterinpitäjä

Syötä tähän yrityksen nimi, osoite ja Y-tunnus

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Syötä tähän rekisteriasioita hoitavan henkilön yhteystiedot

Rekisterin nimi

Esim. Minunverkkokauppani.com Oy:n verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Minunverkkokauppani.com Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Tilausten tiedot
  • Tilausten seurantakoodit

Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi).

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille lukuunottamatta tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Rekisteri on suojattu salasanalla.

Palaa sivun yläreunaan