Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Emilia Peljo

Sukupolven vaihdoksen myötä sain mahdollisuuden siirtyä jatkamaan perheyritystä v. 2016. Oman 20-vuotisen kilpaluistelu-urani jälkeen siirryin opiskelemaan ja olen valmistunut KTM:ksi Aalto-yliopistosta. Pitkä luistelutausta ja opiskelu ovat antaneet minulle hyvän pohjan liike-elämään siirtymiselle.

Laura Lindfors

Luistelu-urani olen aloittanut 4-vuotiaana. Hallielämää tuli vietettyä yhteensä 16 vuotta muodostelmaluistelun parissa. Työskenneltyäni 5 vuotta sairaanhoitajana siirryin perheyritykseemme kesällä 2018.

Vuokko Lindfors

Olen yhtiön perustaja ja omistin Lucky Skaten 20 vuoden ajan. Sukupolvenvaihdoksen myötä tyttäreni Emilia Peljo os Lindfors jatkaa työtäni liikkeen omistajana ja toimitusjohtajana. Jatkamme työtämme tästäkin eteenpäin suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin.

Ida Rahkonen

Veera Hyttinen

Luisteluni alkoi 5-vuotiaana EVT:ssä ja jatkui 12 vuotta yksinluistelijana kevääseen 2016, jolloin kilpaurani päättyi TTK:ssa. Elämä luistelun parissa jatkui kuitenkin valmentamisen muodossa oman urani loputtua. Keväällä 2017 aloitin Lucky Skatessa ja on ollut hienoa seurata lajia tästä näkökulmasta.

Eeva Sunnari

Lumouduin taitoluistelusta heti ensipotkusta 4-vuotiaana. Kokemusta on kertynyt sekä yksin- että muodostelmaluistelijana, MM-tasolle saakka. Perspektiiviäni on laajentanut toiminta ohjaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana sekä lajin kehittäjänä. Osaamistani ovat syventäneet liikuntatieteiden maisterin ja liiketalouden tutkinnot. Lucky Skaten palveluksessa aloitin alkuvuodesta 2019, vastuullani verkkoliiketoiminta ja markkinointiviestintä.

Elisa Lilja